Jednorazowe papierowe serwetki – zastosowanie

13 listopada 2021

Więcej o papierowych serwetkach na https://verdeavis.pl/higiena/serwetki-obiadowe.html.

Serwetki gastronomiczne to produkty higieniczne, które muszą znaleźć się na wyposażeniu każdej kawiarni, baru czy innego lokalu serwującego żywność. Które rodzaje serwetek są zazwyczaj wybierane? Co należy mieć na uwadze podczas zakupu tego produktu?

Serwetki gastronomiczne – zastosowanie

Papierowe serwetki są używane w rozmaitego typu lokalach gastronomicznych – od restauracji, przez burgerownie, szkolne i zakładowe stołówki, sale bankietowe, herbaciarnie, aż po puby. Te jednorazowe produkty higieniczne świetnie zastępują klasyczne serwetki wykonane z materiału, a jednocześnie pozwalają oszczędzić na kosztach magazynowania oraz ich czyszczenia. Na rynku dostępne są różnego rodzaju serwetki gastronomiczne – 1-warstwowe serwetki do dozowników stosowane w barach samoobsługowych, a także grubsze dwuwarstwowe serwetki z włókniny, które nie rozdzielają się podczas użycia, dzięki czemu znakomicie wypełniają swoją funkcję.

Serwetki gastronomiczne – ogranicz ilość generowanych odpadów

Potrzebujesz zaopatrzyć swoją stołówkę w mocne serwetki jednorazowe? Weź pod uwagę produkty dozowane po jednej sztuce. Pozwala to na uzyskanie znacznych oszczędności, ograniczając w tym samym czasie ilość generowanych odpadów. Popularnością cieszą się również dekoracyjne serwetki papierowe, obecne w sprzedaży w różnych kolorach – są one przeznaczone do lokali, w których niezmiernie istotne jest utrzymanie dobrego wrażenia. Na specjalną uwagę zasługują papierowe serwetki firmy Tork, które charakteryzują się wysoką solidnością oraz rewelacyjną wręcz chłonnością. Serwetki te można kupić zarówno w odmianie dostosowanej do standardowych dyspenserów na stolik (wertykalnych oraz horyzontalnych), jak i dozowników do zabudowy lub na ladę.

Kontakt:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice

Mob.: +48 783-332-495
E-mail: [email protected]